Gladskin ECZEMA Gel Cleansing Set Large | 8717953143136

De Gladskin ECZEMA Gel Cleansing Set Large bestaat uit de onderstaande producten: * Gladskin Eczema Gel 50ml * Gladskin Face Wash 75ml Gladskin ECZEMA bevat het werkzame enzym Staphefekt?. Dit enzym doodt de ongewenste bacterie, Staphylococcus aureus, terwijl de onmisbare goede bacteriën die de huid beschermen met rust worden gelaten. Dit voorkomt ontstekingen en biedt verlichting van de eczeem-symptomen. Gladskin Face Wash is een milde Gel-to-milk gezichtsreiniging en is tegebruiken naast Gladskin producten met het actieve enzym Staphefekt?, voor de ontstoken huid. Deze Face Wash bevat geen Staphefekt?. 100% zeepvrij, niet schuimend. Hydrateert de huid en voorkomt een trekkiger gevoel. Zonder parfum of parabenen. Hypoallergeen en dermatologisch getest.

Prijs: 56.21   (klik hier voor meer informatie)