Eucerin Sun Sensitive Protect Kids Lotion SPF50+ – 400ml | 4005800102363

Een zonnebrand met zeer hoge UV-bescherming geschikt voor kinderen van 3 maanden en ouder. Effectiviteit Eucerin Kids Sun Lotion heeft een speciale formule om kinderen van 3 maanden en ouder te beschermen tegen zonnebrand en biedt biologische celbescherming om het risico van huidbeschadiging door UV-stralen op de lange termijn te verminderen.  Extra waterbestendig en helpt veilig zonnen. Dit zonnebrandmiddel voor kinderen biedt een totale bescherming tegen de zon met: * Een zeer doeltreffend, fotostabiel UVA-/UVB-filtersysteem met Tinosorb S dat betrouwbare bescherming tegen zonnebrand biedt. Goedgekeurd door de EU en CosmeticsEurope – The Personal Care Association (voorheen Colipa). Actieve ingrediënten Glycyrrhetinezuur, beschermt DNA door ondersteuning van de huideigen DNA-bescherming en herstelmechanismen. Celbescherming met licochalcone A: een krachtige antioxidant die de huidcellen beschermt tegen schade doorvrije radicalen. Daarnaast bevat het glycerine die de huid hydrateert en de natuurlijk barrièrefunctie ervan versterkt.

Prijs: 25.49   (klik hier voor meer informatie)