Avene Stick voor gevoelige zones SPF50+ – 8ml | 3282779202640

Effectiviteit Waterproof, UVA-UVB bescherming. Fotostabiele filters. Laat geen witte waas achter. Pre-tocophÊryl, een afgeleide van vitamine E, beschermt tegen de vorming van vrije radicalen en helpt daarmee celschade te voorkomen (zoals voortijdige huidveroudering). Avène Thermaal water kalmeert en verzacht de huid. Is het iets voor mij? Zeer hoge beschermingsfactor voor de normale tot gecombineerde, gevoelige delen van het gezicht. Fototypes I en II (zeer lichte, melkwitte huid, blond, rood haar). Huid die overgevoelig is voor de zon. Huid die zeer snel verbrandt. Elk huidtype dat blootstaat aan intens zonlicht. Gebruik Een half uur voordat u de zon in gaat het product aanbrengen. Om de2 uur de huid opnieuw aanbrengen. Vermijd blootstelling tussen het middaguur en 15.00 uur. Voorkom dat u verbrandt, vooral kinderen.

Prijs: 11.5   (klik hier voor meer informatie)