Avene Melk voor kinderen SPF50+ – 250ml | 3282770049510

Effectiviteit Waterproof, UVA-UVB bescherming. Fotostabiele filters. Laat geen witte waas achter. Pre-tocophÊryl, een afgeleide van vitamine E, beschermt tegen de vorming van vrije radicalen en helpt daarmee celschade te voorkomen (zoals voortijdige huidveroudering). Avène Thermaal water kalmeert en verzacht de huid. Is het iets voor mij? Zeer hoge beschermingsfactor voor de normale tot gecombineerde, gevoelige gezichts- en lichaamshuid. Deze lotion is speciaal ontwikkeld voor kinderen. Het bevat geen parfum. Fototypes I en II (zeer lichte, melkwitte huid, blond, rood haar).  Huid die overgevoelig is voor de zon.  Huid die zeer snel verbrandt. Elk huidtype dat blootstaat aan intens zonlicht.Gebruik Een half uur voordat u de zon in gaat het product aanbrengen. Om de 2 uur de huid opnieuw insmeren.  Vermijd blootstelling tussen het middaguur en 15.00 uur. Voorkom dat u verbrandt, vooral kinderen.

Prijs: 23.5   (klik hier voor meer informatie)