Avene Melk SPF50+ – 100ml | 3282770202113

Effectiviteit Beschermt tegen de vorming van vrije radicalen en helpt daarmee celschade te voorkomen (zoals voortijdige huidveroudering). Avène Thermaal water hydrateert, kalmeert en verzacht de huid. Transparante vloeibare textuur.  * Waterbestendig * Voor de gevoelige huid, hyperallergeen * Zeer brede UVA / UVB bescherming * Laat geen witte waas achter  Is het iets voor mij? Zeer hoge beschermingsfactor voor de normale tot gecombineerde, gevoelige gezichts- en lichaamshuid. Fototypes I en II (zeer lichte, melkwitte huid, blond, rood haar). Huid die overgevoelig is voor de zon. Huid die zeer snel verbrandt. Elk huidtype dat blootstaat aan intens zonlicht.  Gebruik Een half uur voordat u de zon in gaat het product aanbrengen. Om de 2 uur de huid opnieuw insmeren. Vermijd blootstelling tussen het middaguur en 15.00 uur. Voorkom dat u verbrandt, vooral kinderen.

Prijs: 18.65   (klik hier voor meer informatie)