4 More Inches Pre Wash Treatment 500ml | 5060206580008

De meeste vrouwen hebben gezond haar bij de wortels, maar kunnen dit helaas vaak niet behouden tot in de haarpunten. Het moderne dagelijkse leven, waar onder meer het gebruiken van een stijltang onder valt, haarverf of de blootstelling aan de zon of zeewater, beschadigt en veroudert de haarschacht en maakt het haar droog, zwak en breekbaar. Deze wonderbehandeling met een unieke mix van kasjmierproteïne en aminozuren vertraagt het verouderingsproces en helpt haar langer te laten groeien in kortere tijd. Het ‘3 more inches’-systeem houdt in dat het verouderingsproces vertraagd wordt, zodat je haar gezond blijft en langer groeit voordat het uitdroogt. Je haar zal beter behandelbaar worden, er levendiger uitzien en z’n kleur langer behouden. Het voegt een paar extra centimeters toe aan je haar voor jeugdige, glanzende, flexibele, sexy en gezonde lokken. Helpt iedere haarlok natuurlijk te herstellen Bevordert langer en sterker haar dat er jonger uitziet Helpt haar langer te laten groeien in kortere tijd

Prijs: 33.45   (klik hier voor meer informatie